Stickere autocolante Personalizati sau etichetati aproape orice. Stickerele autocolante se pot realiza prin imprimare full color si decupate pe contur sau pot fi realizate direct din autocolant colorat cutterat (puteti consulta sectiunea de materiale a site-ului nostru pentru a va face o idee despre paleta de culori disponibila). Aplicabile pe o gama larga de obiecte cum ar fi: masini, ambarcatiuni, ambalaje de produse, machete, pereti de interior, utilaje, vitrine, standuri, rafturi depozite, jucarii etc. In functie de aplicatie durata de viata a acestora este cuprinsa intre 3-10 ani. Formele, modelele si dimensiunile nu sunt tipizate acestea se pot realiza conform cerintelor dumneavoastra dupa o grafica anume (in cazul logo-urilor) sau pot fi concepute de noi. Acest tip de reclama este un accesoriu extrem de important in promovarea brandului dvs. si nu in ultimul rand al produselor sau serviciilor dvs.
Autocolante si reclame pentru afacerea ta !!! Productie publicitara  & Web design
© Scorpion Computers  0766.598.714 0766.592.901
Stickere pentru marcarea zonei de siguranta. Realizate din autocolant printat si laminat, pot fi aplicate pe podea sau pe elemente de mobilier. (suprafetele pe care se face aplicarea trebuie sa fie curate si degresate)
Dimensiuni 1200mm X 100mm
Pret 25 RON/buc tva. inclus
300mm
300mm
Pret 15 RON/buc tva. inclus
Pentru cantitati mai mari va rugam sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata cu discount. (office@autocolante.com.ro, tel:0766.598.714)
Etichete produse